Over ons

Hoe het begon

Vol goede moed begonnen we tijdens de lockdown in 2021 samen te sporten en ondertussen lekker te kletsen. Zo kwamen we op het idee om Lauwilieh samen nieuw leven in te blazen. Waar Laura motivatie en inspiratie voor de socials tekort komt, kan Ingrid soms wel wat hulp achter de naaimachine gebruiken. Zo vormen we een goed team en werken we vaak samen in de avonden aan nieuwe items, bestellingen en content voor Instagram en Facebook. Doordat we steeds een beetje meer groeien, blijven we het een leuke hobby en uitdaging vinden!

Over Ingrid

Ingrid is het meest actief op onze Instagram en Facebookpagina en dat past ook echt bij haar. Daarnaast brengt ze ook graag orde in de chaos door middel van lijstjes en planningen, wat voor Lauwilieh erg handig is.

Aan Ingrid heb je echt een goede vriendin, ze heeft altijd een luisterend oor en een vriendelijk woord voor iedereen. Is je hond jarig, is je kind ziek of heb je een drukke week op het werk? Zij onthoud altijd alles en stuurt dan graag een kaartje of berichtje om te laten weten dat ze aan je denkt. Stuur je ons een DM of mailtje, grote kans dat je haar spreekt!

Laura Huizing en Ingrid Ooi

Over Laura

Laura is echt de drijvende kracht achter Lauwilieh en is van ons beide het meest achter de naaimachines te vinden. Ze kan uren het internet afstruinen op zoek naar nieuwe stofjes of leuke patroontjes en ideetjes. Vol enthousiasme worden er dan weer nieuwe dingen bedacht, patroontjes getekend en stofjes gekocht, waardoor onze Lauwilieh rekening meestal leeg is.

Verder is Laura gek op gezelligheid, niks is te gek! Wanneer je spontaan langskomt dan staat de koffie voor je klaar, kun je mee eten als je wil en heb je gegarandeerd een gezellige tijd. Ze is altijd druk in de weer met haar drie kids die maar al te graag een handje helpen wanneer Laura weer bezig is achter de naaimachines. De kleertjes die jullie dus kopen zijn allemaal door Laura haar handen gegaan!

Over Lauwilieh

Wat wij belangrijk vinden in onze kleding is dat de kwaliteit goed is, het comfortabel zit en dat het eerlijke stoffen zijn. Omdat we de kleding zelf maken, weten we dat er geen kinderhandjes aan te pas komen (behalve soms die van onze eigen, die vrijwillig willen ”helpen”). Daarnaast zijn wij gek op leuke printjes, maar niet op schreeuwerige teksten of plaatjes. Ook vinden we het leuk om maar kleine aantallen te maken, de kans dat nog iemand dit aanheeft is dus erg klein.